About This Pro

Service Area

Pengenalan

AR STUDIOS didaftarkan sebagai ARPHOTOSTREAM (JR-0022729U), dan didaftarkan sebagai ahli MWPPM (Malay Wedding & Potrait Photography Malaysia).

Kami menyediakan khidmat fotografi & videografi perkahwinan profesional. Kami mempunyai sebuah studio bertempat di Tangkak, Johor. AR STUDIOS juga menerima semua tempahan dari seluruh pelusuk negeri mengikut
destinasi klien. Lokasi client kami adalah dari Seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei, Singapura, Indonesia & banyak lagi.

AR STUDIOS telah berpengalaman 10 tahun sejak 2008 dalam bidang ini dan dilaksanakan secara SEPENUH MASA. Ini membezakan antara AR STUDIOS dengan lain-lain penyedia khidmat fotografi & videografi perkahwinan yang lain. Jika anda serius tentang perkahwinan anda, kami juga antara yang serius dalam bidang kepakaran kami.

AR STUDIOS juga adalah salah satu penyedia KURSUS & WORKSHOP TERBAIK berkaitan fotografi & Suntingan di daerah Ledang & Johor. Kami juga berkolaborasi dgn Kolej Komuniti seluruh negeri Johor untuk membuat kursus fotografi & editing.

Atas kepercayaan pelanggan kepada kualiti produk yang kami beri, kami tidak pernah berkompromi dengan KUALITI dimana setiap produk yang kami hasilkan mestilah terbaik, berkualiti, unik dan paling penting menepati motto kami, iaitu "BE EXTRAORDINARY"

dapatkan PROMOSI HEBAT kami, whatsapp admin di 0136887087

25% Complete
REQUEST QUOTE
FROM AR Studios

You may receive quotes from other pros as well

REQUEST QUOTE