JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING

81 views
81 views

JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING adalah syarikat berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan. 100% milik Bumiputera dan berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) gred G1.

JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING telah mula beroperasi sejak tahun 2012 secara rasminya dimana pada mulanya beroperasi secara kecil-kecilan tanpa berdaftar sejak 2006 (6 tahun pengalaman) dan telah membina lebih daripada 80 buah kediaman di seluruh Selangor dengan rekod tiada projek terbengkalai. Bidang perniagaan utama syarikat ini adalah menjalankan kerja-kerja berkaitan dengan pembinaan bangunan terutama kerja-kerja membina banglo persendirian dan pengubahsuaian.

Sejak penubuhan, syarikat JBP MAJU CONSTRUCTION & TRADING telah didokong oleh rangkaian tenaga mahir dan berpengalaman dalam bidang pembinaan bangunan dan pengubahsuian kediaman. Berbekalkan kemahiran dan pengalaman ini, syarikat bertekad dan komited untuk memberikan perkhidmatan yang berkesan dan berdaya maju seterusnya dapat memberikan kepuasan kepada pelanggannya.

Dengan menggunakan tenaga kerja mahir dan berpengalaman dari negara seberang, kami dapat menjimatkan kos upah dan masa dimana hasilnya kami dapat menawarkan tawaran harga yang terendah di pasaran. Berbekalkan pengalaman dan formula perniagaan kami, harga yang ditawarkan tidak menjejaskan kualiti hasil kerja kami. Anda berhak melihat hasil kerja syarikat kami yang terdahulu.

Show more

Service & Area

Service Provided

Areas Served

Albums

Get Quotes

Want this pro to give their price estimate? Please choose one of their services below: