Back
Valencia Bungalow
Selangor Stack of money Estimated price: RM500000.0
Completed Above 2400 sqft Semi-D / Bungalow Dining Room Living Bathroom Kitchen Flooring Carpentry 3D Design Plaster Ceiling Painting Wetworks Kitchen Cabinet Furniture Stairs Lighting Electrical Library Patio Bedroom Kids Bedroom Entrance / Foyer Balcony Garden Contemporary Ceiling Wardrobe HVAC TV Cabinet / Console Staircase Kitchen Island

A refurbishment to a 4500sqf bungalow for a family with young children, this home was designed with a new wing extension with additional bedrooms, bathrooms, kitchen, a playroom cum children study and ample of bbq patio spaces.
We integrated the main living and dining areas with a covered pavilion outdoor room to create a seamless indoor-outdoor relationship to maximize usage of the gardens.
The home was immediately transformed from a dark , dim space with a closed kitchen to a contemporary space with rightly designed windows to gain vantage views of the golfcourse, heaps of sunlight and air circulation and a spacious open kitchen with a 9 feet ceaserstone island.
Timber louvers and outdoor sliding trellis doors is designed to increase privacy and block out the western sun.