The Grove, Lakefield
Location grey Sungai Besi
Stack of money Estimated price : RM800000.0
Completed Above 2400 sqft Semi-D / Bungalow Bar Bathroom Walk-in-wardrobe Living Dining Room Kitchen Bedroom Kids Bedroom Hallway Living Room Display Shelf Contemporary Wooden 3D Design

The project involved a complete re-structuring on the ground floor to allow for bigger gatherings, maximum view and natural daylight to illuminate the house.

A feature wall with horizontal timber cladding run the entire length of the hall and into the kitchen bringing along a sense of serenity with natural materials. It combines a sleek upturn ledge immediately becoming the bar counter. The kitchen evokes the same sensation with timber framing the floor and ceiling.

Rooms are designed to cater to each individuals liking and walls covered with soft finishing. It gives the necessary visual lift and softness to the scheme.