Back
No. 15 @ Bandar Seri Sg. Long
Selangor Stack of money Estimated price: RM245000.0
Completed Above 2400 sqft Semi-D / Bungalow

WPS balances calmness and translucentness, and through the meticulous presentation of color and material, the fallen lines are created to create a living environment like a paradise, with delicate details and an open and bright base. Among them, the lake is green and trimmed to enhance the visual three-dimensionality.

The structural columns around the field are covered with light-colored wood, and the partial makeup is light-colored mirrored to bring out a low-luxury texture; between the living room and the restaurant, it is linear.

The glass sliding door divides the two field attributes and achieves the free flow of lighting and sight; in the main bedroom, it abandons the complicated carved impression, creates a simple tension by contrasting colors, and arranges sleep and private study in the long structure.

The face is connected to the outdoor scenery, the shape of the space is extended, and a full-faced creative painting screen wall is the focus of attention in the space, so that people can look up and enter the beautiful scenery!