Back
Condominium in The Potpourri, Ara Damansara
Petaling Jaya
Completed 800 - 1200 sqft Condo / Apartment Living Room Kitchen Bedroom Kids Bedroom Scandinavian Minimalist Ceiling Painting Carpentry Plaster Ceiling Kitchen Cabinet TV Cabinet / Console Kitchen Island Wall Decor

A modern setup for a family of 3 that consist of a master bedroom, study room and a baby room. Being an Asian family, a wet kitchen is a must to keep the cooking smell out. The wet and the dry separated with a self-closing glass door. Partitioned it with a cabinet that acts as a feature wall as well as utility storage. To maximise the living space, we got a bigger marble bar top that acts also as a dining table. Then we have a large hall celebrated by an unorthodox playful ceiling that anchors the entire home.
Project : The Potpourri
Size : 1200sqft
Year : 2018